Dikiz: Üstümde Sevişenler

Üstümde sevişenler diyince aklınıza kucak dansı falan gelmesin, zira ben üst katta, tam yatak odamın tepesinde sevişenlerden bahsediyorum.

Diyorum ki; yalnızsanız ve bir öğrenci apartmanında yaşıyorsanız hayat gerçekten çok zor (cedric üzerinden prim yapmak). Şu 1 yıllık süreç içerisinde, ben ve kapı komşum 60lık teyze hariç o kadar çok kişiyle aynı apartmanı paylaştım ki anlatamam (anlatırım aslında da, tek yazı yerine ayrı ayrı bissürü yazı yazmak daha bi cillop). Neyse, şimdi bu üstte sevişenler, sevişenlerin en rahatsız edici, en tahammül edilemez türüdür. "Kaç çeşit sevişen var ki?" diye sorarlar adama tabi, haklısınız. Kaç adet sevişgen olduğunu, yazının gidişatına göre, benim işkembeden sallama kapasiteme göre belirleycez merak etme.

Üstte sevişenler neden diğer türlerden daha çok koyar adama? Altta sevişenler o kadar umursanmaz, sesi sineye çekebilirsiniz ki çok sessiz takılanlar da olabiliyor (öğrenci apartmanında olmuyor tabi böyle bişey). Ama üstte sevişenleri bu türden ayıran şey, titreşimdir. Kıçımızdan uydurmuyoruz heralde, tamamen fiziksel kanunlara dayanarak yapıyoruz bu tespitleri. Eğer maruz kaldıysanız, mutlaka bilirsiniz bu kıpraşımı. İnsana grup seks hissi yaşatır, ama tatmin etmez. Öyle bi şeydir. Ki, gecenin 3ünde 4ünde olduğunda hiç bi espirisi kalmıyor. Sabahın 7sinde kalkıp okula gitmek durumundaysanız durum nötrlükten eksiye doğru kayıyor iyice.

Bu tür, monitörde yada önünüzde sevişenlerden de kötüdür. Monitörde takılanların amacı belli zaten de, önünüzde takılanlar zaten sizin tepkinize göre şekil alan tiplerdir. Amaç odur. Etkinsinizdir bu aktivitede (evet, aktivite), kişisel çıkarınız vardır. Ama, üstte sevişenler sizi soyutlar. Yokmuşsunuz gibi davranırlar. Bazen beni uyutmamak namına saat 3ü vurduğunda pozisyon aldıklarını bile düşünüyorum.

Bir de, üstte sevişen değil de üstte ön sevişen tipler vardır ki o daha bi küfredilecesi türdür. Evin, her türlü bölümünde erotik mesaj iletebilecek potansiyeldedirler. Gece 3te benimle aynı anda duş aldılar abi ya, daha ne olsun. "Koş koş, Ceykıl duş alıyo. Biz de 2 kişi girelim de içerlesin pezevenk" dediğine eminim ben o üstteki totoşun.

5 çeşit sevişen saydım ben. Evet, bundan sonra sevişenler bu 5 kategoriye dahil olmak durumundalar. Seç beğen, dahil ol.

2 homurtu:

Adsız dedi ki...

Vay pezemenkler vay .. Bu arada paint yeteneğine bit-bit-bittim.

Dr.Ceykıl dedi ki...

Sanat yapıyoruz bi yerde, yetenekliyimdir (H)

Yorum Gönder

 
twitter da kullanıyorum