Kendime yeni bir din lazım

Hani derler ya "insanın doğasında vardır kendinden daha büyük, daha kudretli birşeye inanmak" diye. Hah doğru işte. "İçimde bir boşluk var neyle doldursam? Parayla mı aşkla mı hayaller kursam?" derken, İxan yardıma koştu. Bu boşluğu dolduracak, daha önce haberdar olmadığım bir dinden bahsetti "Uçan Spagetti Canavarı". Kutsal kitabı bile var.

Buyrun bunlar da Sekiz "Eğer Yapmazsanız Çok Memnun Olurum" maddeleri;
  1. Eğer benim Makarnavi varlığımdan bahsederken sofuluk taslayan ben-senden-daha-kutsalım tipi serserice davranışlarda bulunmazsan çok memnun olurum. Eğer bazı insanlar bana inanmazsa, sorun değil. Cidden, o kadar kendini beğenmiş değilim. Ayrıca, meselemiz onlar değil, o yüzden konuyu değiştirme.
  2. Eğer benim varlığımı başka insanları bastırmak, buyruk altına almak, cezalandırmak, deşmek, ve/veya, yani işte, kaba davranmak için kullanmazsanız çok memnun olurum. Ben kurban talep etmiyorum, ve saflık dediğin suda olur, insanda değil.
  3. Eğer başka insanları yargılamak için nasıl göründüklerine, veya nasıl giyindiklerine, veya nasıl konuştuklarına bakmazsan, veya, yani, iyi davran işte, tamam mı? Ha bir de şunu kalın kafalarınıza sokun: Kadın = insan. Erkek = insan. Aynı = aynı. Biri diğerinden daha iyi değildir, tabi konumuz moda değilse, zira kusura bakmayın ama onda üstünlük kadınlarda, ha bir de mor ile fuşya arasındaki farkı bilen bazı erkeklerde.
  4. Eğer sizin ve karşınızdakinin yasal yaş sınırı ve ruhsal olgunluğa ulaşması koşuluyla sizi inciten, veya arkadaşınızın gönlünün ve iradesinin razı olmadığı ilişkilere girmezseniz çok memnun olurum. İtirazı olanlara ise şunu söyleyebilirim: gidin kendinizi s****! (özgün metindeki gibi sansürlenmiştir). Eğer bu cevaptan hoşlanmazlarsa gidip televizyonlarını kapatsınlar, yürüyüşe falan çıksınlar.
  5. Eğer başkalarının bağnaz, kadın düşmanı, nefret içeren fikirleriyle miden boşken yarışmaya kalkmazsan çok memnun olurum. Önce yemek ye, sonra ne b** yersen ye!
  6. Eğer Makarnavi varlığıma adamak üzere milyon dolarlık kiliseler/tapınaklar/camiler/sinagoglar/türbeler yapmak yerine parayı daha iyi amaçlarla harcarsan çok memnun olurum (istediğini seç):
    • Fakirliği ortadan kaldırmak
    • Hastalıklara çare bulmak
    • Barış içinde yaşamak, tutkuyla sevmek, ve kablolu televizyon fiyatını düşürmek Ben karmaşık karbonhidratlı sonsuz kudretli bir varlık olabilirim, ama hayattaki küçük şeyleri severim. Bana inan. Sonuçta yaratan benim.
  7. Eğer etrafta dolanıp herkese seninle konuştuğumu söylemezsen çok memnun olurum. O kadar ilginç biri değilsin. O kadar böbürlenme. Ayrıca sana insan kardeşlerini sevmeni söyledim, bu ipucu yetmiyor mu?
  8. Eğer, ee, ilgilendiğin konuda, yani çokça kapütilasyon/kayganlaştırıcı/Kayzer Wilhelm gerektiren bir konuda, kendine yaptırmayacağın işleri başkalarına yapmaya kalkmazsan çok memnun olurum. Eğer karşındakinin gönlü razı ise, (madde 4'e göre) yumul, ve Miki Fare aşkına, bir KONDOM TAK! Cidden, sadece bir lastik parçası. Eğer iyi hissetmeni engellemesini isteseydim onu dikenli olarak falan yaratırdım.

Daha detaylı bilgi almak isterseniz, bir diğer kutsal bilgi kaynağı olan Wikipedia'ya bakabilirsiniz.

8 homurtu:

Gereksiz Alim dedi ki...

evet yaa Böle Saçma Dinler War Geçen Googlism Hakkında Bişiler Yazdıydım OnuAraştırırken Bu Spagetti Hakkında Da Baya Bişiler Öğrenmiştim :)

Dr.Ceykıl dedi ki...

öyle deme ama, şu 8 madde gayet mantıklı maddeler :)

Adsız dedi ki...

ben çok sevdim bu dini :D harby güzel değişik

Dr.Ceykıl dedi ki...

aynen, kabul edilesi bi din :D

ciyad dedi ki...

Götünüzden element uydurmayın len :)

Dr.Ceykıl dedi ki...

yapma etme cihad, uçan makarna canavarı müritlerinin tepkisini çekmeyelim şimdi :p

~Gaen~ dedi ki...

ama yahu ortalıktaki dinlerden daha mantıklı olduğu kesin

Dr.Ceykıl dedi ki...

aynen ben de onu diyorum. gayet mantıklı bişey :)

Yorum Gönder

 
twitter da kullanıyorum