What a drag!

4-5 gündür hastalık dolayısıyla malak gibi yatıyorum. Normalde de malak gibi yatarım da, en azından 2-3 saat işime gücüme bakarım. Her neyse, bi halt yapamadığım için tüm gün Naruto izliyorum. 70 küsur bölüm izledim şimdiye kadar, bi ton karakter gördüm. Süper dövüşen tipler, cool karakterler falan... Hiç birini Shikamaru kadar sevemedim.

Kendimi buldum resmen. Adına tav oldum orası ayrı (şiki şiki maruuuuuuğğğ). Üşengecin en arkada kalanı eleman. 200+ IQ'ya sahip arkadaşımız, sırf kalem oynatmak fazla yorucu olduğu için sınavlarda uyumayı tercih ediyor (ben girmemeyi tercih ediyorum gerçi). Sürekli "vat e dıreeeeeeeeeeg" ve "vat e peyin in dı esssss" diyerek beni benden alıyor.

Arenadaki bir karşılaşmada, Temari denen hatuna karşı uzun bir süre mücadele edip onu avcunun içine alıyor. Sonra "çok yoruldum" diyip çekiliyor karşılaşmadan falan. Çok güldüm lan çekildiği zaman :) Bu olaydan sonraki bir bölümde de sahip olmak istediği geleceği anlatıyor; "riskli görevler almadan ortalama maaşla çalışan bir ninja olup, ne güzel ne de çirkin olan bir kadınla evlenip biri kız diğeri erkek 2 çocuk sahibi olmak. kız evlenince ve oğlan da iş bulunca işimden ayrılıp sıkıcı günlerde shogi ve go oynayıp dünyasal kaygılardan uzak yaşamak. daha sonra da karımdan önce yaşlılıktan ölmek. işte böyle bir hayat yaşamak isterdim."

Bu kadar komplike planlarım yok benim tabi, yok karımdan önce öleyim, yok biri kız biri erkek 2 çocuk yapayım falan. Ama bu hiç bi halta karışmama felsefesine sahibim. Yıllar önce söylemiştim (andacıma da yazmışlar :)) "suya sabuna dokunmayan bi webmaster olucam abi.." diye. Yolum açık ahah :)

Naruto iyi güzel de, yapımcısı mı diyim yönetmeni mi diyim her ne skimse çok uyuz bi herif. Ulan 5 dakkalık bi dövüş mevzusunu 2-3 bölüme nasıl yayarsınız lan? Çıldırıyorum izlerken.. Köprülü möprülü bi olay vardı, kafadan 3-4 bölüm orda dövüşüp durdular. Hayret bişi.

2 homurtu:

BigaripWomen dedi ki...

Yuhaa :) O ne olm dünyadan haberimmi yok sen mi entel dantel takılıon :D

Neyse iyimiş yinede..
Geçmiş olsun bu arada bende yatak&döşek modundayım..haberin olsun yani sende bi geçmiş olsun de bişey de :Pp

Dr.Ceykıl dedi ki...

entellikle alakası yok, çizgi film izliyorum lan işte :D ahahaha :D

geçmiş olsun. benimki kaç gündür geçmedi, seninki çabuk geçer umarım :)

Yorum Gönder

 
twitter da kullanıyorum