(:

Bulunduğum ruh halinin güzelliği, içebildiğim bira sayısıyla doğru orantılı. Ben bunun farkına vardım bugün. Hatta az önce vardım, çok da geçmedi üzerinden. "İçebildiğim"den kastım, canımın içmek istediği vakit içmek istediğim kadar içebildiğim. Yoksa 3 bira içersem 3 birim, 10 bira içersem 10 birim, 15 bira içersem 15 birim.. şeklinde değil.

Eylül başından beri (geçen haftaya kadar) 2 bira içtim. Bu hafta biraz kıçımı sıktım, biraz şansım yaver gitti üç beş kuruş para kazandım. Hepsini alkole yatırmadım tabiki, muhabbet olduğunda istediğim kadar içebildim. O kadar pozitif bir ruh halindeyim ki anlatamam. "Hacı Los Amigos'tayız, kop gel" dediklerinde kafamda uçuşan artı eksiler, rakamlar falan.. Onların olmaması o kadar güzel ki.. Neyse, şerefe..

Ayrıca buradan, 3 liralık patates kızartmasını kapıma kadar getiren McDonalds'a teşekkürlerimi iletiyorum. Her ne kadar kurye arkamdan 7 sülaleme küfretse de..

Bu yazı her ne kadar bir alkoliğin, alkole ulaştığında mutlu olmasını anlattı gibi görünse de, temelde kazandığı parayı dilediği gibi harcayabilen bir bireyin mutluluğunu yansıtmaktadır.

4 homurtu:

Efsun dedi ki...

1 saattir burayı okuyorum çok eğlendim sen de bil istedim :) evet yazcak da burayı boş buldum napiim ki

Dr.Ceykıl dedi ki...

Feedback almayalı epey uzun zaman olmuştu. Teşekkür ettim.

athırsızı dedi ki...

mudur artık takıbındeyım. ama yazıları bıraz sıklastır ya

Dr.Ceykıl dedi ki...

geçen sene iyi yazıyordum da, bu sene o kadar sık yazamıyorum. fazla birşey yaşamıyorum heralde artık, o yüzden yazacak birşey bulamıyor olabilirim.

Yorum Gönder

 
twitter da kullanıyorum