İtirafım var Hakim Bey #2

  • Burnumu eksen kabul ederek, yüzümün sağında ve solunda sivilce çıkınca mutlu olacak derecede simetri hastasıyımdır. Aksi takdirde aynaya dahi bakmam.
  • Otobüste sevgilisiyle "o gece çok eğlendim aşkooom" şeklinde her türlü detayı vererek konuşan kızlardan nefret ediyorum. Geçen hafta sırf piçlik olsun diye kendi telefonumu çaldırıp dayadım kulağıma, "yoldayım güzelim. sonra konuşalım. ya kızım otobüstekiler yediğimiz her haltı öğrenmek zorunda mı? tamam tamam, hadi öptüm ararım ben seni" dedim. Hatun tip tip baktı, bişey demedi. Aldı mesajı ama.
  • Dinlenme tesislerinde tuvalete para vermekten nefret ediyorum. Kula'daki Su Dinlenme Tesislerindeki tuvalet, 25 kuruş zam yaparaktan 1 TLye ulaşmış. Hayır, zaten fiş kesmiyorsun vergi kaçırıyorsun, daha neyine zam yapıyorsun pezevenk? İçerisi hala döl kokuyor, ne iş?
  • "Burası İstanbul" reklamına tav oluyorum (İstanbullular için; tav olmak hoşlanmak manasında değil). Ne demek lan bu? "Mavi'nin kotlarını sadece İstanbullular giyebilir. Gerisi giymesin" mesajı veriyorlar millete. TV'm olmamasına seviniyorum bazen.
  • "Godoş" çok güzel bi kelime lan. Hiç de pezevenk anlamına geliyormuş gibi bi tavrı yok. Söylemesi çok güzel, şirin; godoşş, gooodoooşşşşş :)
  • Blogumu okuyan kesim, zengin kesim biliyo musun? Gerçi muhtemelen sen de öylesin. Adamların ekran çözünürlükleri genelde 1440x900 ve üzerinde lan hep. Paypal donate butonu falan mı koysam sağa sola napsam. Onlardan alıp, ayda yılda bir gelen 1024x768 çözünürlüklü fakir ziyaretçilerime veririm, oh mis.
  • FriendFeed'de Sertab Erener'i engelleyip, bunu "Sertab Erener'e posta koymak" olarak nitelendirdim ve mutlu oldum. Takip eden birisi ffextra.com u önersin de, kimler engellemiş görsün ahahah (evet, malım biraz).
  • Küfürlü bir bloga sahip olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? Arama motorlarından gelen tiplerin alayının porno site aradığını, siteye girdikten 3sn sonra çıktıklarını bilmek. Ahhh ahhh...
  • Her yazıyı bi kategoriye uyduramadığım için yeni bi "kategorisiz" kategorisi açtım. Adı ne olsun diye düşünürken, yıllardır çarkıfeleğin değişmeyen zımbırtısı geldi aklıma; "bcdyzi, ktgrsz". Çok beğenmiştim, nitekim bugün o Z harfinin 2kere tekrar ettiğini farkettim. Mantık hatası oldu, allah belamı vermesin benim. Çok sinirime dokunuyor, ama değiştirmiyecem.

3 homurtu:

Adsız dedi ki...

süper tespitler...
çok sinir yorum yaptğımı farkettim...oldukça klasik...hiç yazma daha iyi lan diyebilirsinz pekala ama şimdilk öyle işte...
bu seriyi sevdim.

Dr.Ceykıl dedi ki...

yorumlar güzel de, isim/nick birşey belirtseniz çok daha iyi olacak.

"bu adsız o adsız mı? yoksa ondan bi önceki adsız mı? acaba tüm adsızlar aynı mı? geçen ay ki adsızsa alnından öpecem!"

Adsız dedi ki...

peki doktor ceykıl...

imza:
L.
(=

Yorum Gönder

 
twitter da kullanıyorum