Devren kiralık ondalık sayı


Dün okula gittim ben. Hazırlığın lise kokan uygulamaları sonrasında kendimi üniversiteli gibi hissedeyim diye gittim sırf. Ama daha ziyade yalnız hissettim lan.

Son dakkacılığım sağolsun derse geç kaldım her zaman olduğu gibi. Tanımadığım insanlarla diyaloga girmekten olabildiğince kaçan bi yapım vardır. Yolda giderken "off şimdi hoca bi ton dırdır yapacak, yok 'benden sonra gireni almam, ilk günden hiç iyi olmadı' bıdı bıdı... diyecek" diye düşünüp, ilk derse girmeme kararı aldım. Sınıfın yerini öğrenmek namına girdim binaya, şöyle bi baktım. 20 saniyede 3 ayrı hatun kapıyı çalıp girdi. "Onlar giriyosa ben de girerim lan!" gazını verdim kendime ve kapıyı çalıp girdim. Herif bakmadı bile, tahtada bişeyler çiziktiriyor. "Oha lan süper" dedim içimden. Geçtim bi sıraya. Ders genel matematik. Feci genel ama, öyle böyle değil. Doğal sayılar, ondalık sayılar falan anlatıyor amcam. Bi de dikte ettiriyor söylediklerini, ki hiç sevmem böyle hocaları, işime yarayanı seçer yazarım olm ben sana ne?

Neyse 2 ders sonra 1 saatlik boşluğum var. Ulan geçen seneden kimseyi görmedim, millet çimlere uzanmış takılıyo 3lü 5li karılı kızlı falan. Bi ben varım amına koyim piç gibi tek başına dolaşan. Piç miyim lan ben? Öyleymişim. Yarım saat boyunca kutu kola ve sigarayla dolanıp durdum, sonra gittim sınıfa en arkaya geçip telefonu kurcalamaya başladım, oyun resim mesim... Sonra "öleyim lan ben" triplerine girdim.

Akşamüstü iki arkadaşımla buluşup alkole verdim kendimi. Bak mesela orası çok güzeldi, günün en eğlenceli kısmıydı. O ortamdaki muhabbetimi duysa insanlar çok severler lan beni (özgüven tavan), halbu ki bi merhaba demeye çekiniyorum ben (özgüvenin amına koyim, bana bişey olmasın).  Sırf bu çekingenliğimden dolayı her haltı erteliyorum lan, hayatımı erteliyorum. Bugünü yarına devrediyorum, yarını da ertesi güne... Hani bana aferin?

2 homurtu:

~Gaen~ dedi ki...

Ortama girme.Ortam ol , ortama girmek isteyenler sana gelsin :D

Dr.Ceykıl dedi ki...

Bana girsinler? Enteresan bi teori hmm :)

Yorum Gönder

 
twitter da kullanıyorum